Αρχική

Κεντρικά παραθαλάσσια δωμάτια/διαμερίσματα,νιώστε σαν το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας

01/Σχετικά

Μια αλυσίδα κομψών κατοικιών για μια εμπειρία διακοπών

Το Artemide City Places βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων, στην πολυπολιτισμική συνοικία της Σπλάντζιας. Σε σχέση με την παράδοση και τα παλιά στοιχεία της περιοχής, το Artemide City Places προσφέρει 10 ανεξάρτητα δωμάτια/ διαμερισματα με ιδιωτικό μπάνιο. Όλα ειναι πρόσφατα ανακαινισμένα με μοντέρνο σχεδιασμό και εξοπλισμό εγγυώνται την άνεση και την ευχάριστη διαμονή σας στα Χανιά.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τους ιστορικούς και γαστρονομικούς θησαυρούς της πόλης αφού τα διαμερίσματα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα κυριότερα αξιοθέατα και το παλιό ενετικό λιμάνι των Χανίων.
Τα στενά δρομάκια των Χανίων αποτελούν ένα συναρπαστικό συνδυασμό βενετσιάνικης και οθωμανικής αρχιτεκτονικής, που φανερώνει την πλούσια και σύνθετη ιστορία της περιοχής.

Ανακαλύψτε Περισσότερα
01/Σχετικά

02/Διαμονή

Σαρωτική θέα της Κρήτης από το δωμάτιό σας

03/Τοποθεσία

Απολαύστε τα κρυστάλλινα νερά της Κρήτης

Το Artemide City Places βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων, στην πολυπολιτισμική συνοικία της Σπλάντζιας. Σε σχέση με την παράδοση και τα παλιά στοιχεία της περιοχής, το Artemide City Places προσφέρει 10 ανεξάρτητα δωμάτια/ διαμερισματα με ιδιωτικό μπάνιο.

Βρείτε Μας
03/Τοποθεσία
Αρχική

Αγκαλιάστε τη διαχρονική γοητεία της Κρήτης, όπου η αρχαία ιστορία συναντά τη σύγχρονη απόλαυση.

Κάντε Κράτηση
espa banner